15
PREDAVANJA GODIŠNJE
Sandi Planinšek kuhar je po obrazovanju, a po duši strastveni slastičar. Njegovo stvaralaštvo isprepliće se poslom kuhara jer mu to omogućuje da upozna osobine svih sastojaka, njihove prednosti i nedostatke, pa uvijek točno zna kada, kako i u kojem omjeru treba upotrijebiti osnovne sastojke kako bi deserti bili još bolji. Mlad i nadobudan slastičar pun je trikova, tajni i praktičnih primjera moderne pripreme slastica.
„Najviše volim raditi deserte u obliku voća. Od svih deserta koje sam dosad napravio ili probao, najdraži mi je lješnjak. Tehnički je najzahtjevniji, a vizualni dojam čini ga drugačijim od svih ostalih deserta.”
PREDAVANJA GODIŠNJE
GODINE ISKUSTVA
DESERTI GODIŠNJE
BAM slastičarska akademija već oduševljava popriličan broj nadobudnih slastičara. Pročitaj recenzije korisnika i s nama podijeli svoje mišljenje!
Kod kuće obožavamo cake popse i popsicle. Drago mi je da je Kimi Zupančič sa mnom podijelila svoja iskustva i primjere iz prakse. Gotovi proizvodi toliko su dobri da nas susjedi češće posjećuju.
Nadobudni slastičar Sandi Planinšek pravi je umjetnik. Njegove su slastice u obliku voća stvarno izvrsne, drago mi je da je pripremio temu o osnovama slastičarstva.
Izvrsno, mogu pristupiti sadržaju na bilo kojem uređaju. Najbolje je, međutim, što je sadržaj pripremljen na takav način da se osjećam kao da su majstori slastičari stvarno kod mene doma.
BAM slastičarska akademija odvest će te u čokoladni svijet modernih tehnika pripreme slastica te potkrijepiti novostečeno znanje praktičnim primjerima i izazovima. Moderne kulinarske tehnike uvijek su ti dostupne, bez obzira na vrijeme i lokaciju.
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.