E-knjiga SLATKI ZALOGAJI sada samo 9,90 EUR! 🍪

BAM ACADEMY

( 4 mišljenja)
 • Prelijevanje i premazivanje torti
 • Trikovi i savjeti za ukrašavanje slastica
 • Oblaganje slastica šećernom masom
 • Trikovi i savjeti za napredno ukrašavanje slastica
 • Priprema čokoladnih ukrasa
 • Priprema ukrasne figurice crtane junakinje Else
 • Moderne tehnike pripreme slastica
 • Različite pripreme biskvita
 • Različite kombinacije okusa i struktura
 • Ukrašavanje tortica na štapiću
 • Pravilno temperiranje čokolade
 • Trikovi i savjeti za slastica u čašama

351,90 $

169.90 $

Tko su slastičarski majstori?

BAM akademija okuplja slastičare koji su majstori za moderne tehnike pripreme slastica, dekoracija i ostalih slastičarskih tema. Sandi Planinšek najradije stvara slastice u obliku voća, Eva Klinc odlična je u pripremi torti nalik na biste, a s Kimi Zupančič svoje ćeš kreacije podići na razinu profesionalne pripreme. Svima im je nešto zajedničko. Vole prenositi svoje znanje, trikove i savjete. Rado će ih s tobom podijeliti u okviru BAM slastičarske akademije.

Zašto paket internetskih tečajeva iz slastičarstva?

Dostupni su ti različiti slastičarski majstori uz koje možeš otkriti najskrivenije točke svojeg stvaralačkog talenta i nadograditi svoje znanje. Sandi Planinšek će ti u Osnovama slastičarstva predstaviti glavne i osnovne sastojke neophodne za dobre slastice. Pojasnit će ti njihova svojstva, prikazati ih u različitim strukturama i objasniti kako se upotrebljavaju kako bi priprema tvoje sljedeće slastice ne bi bila nepoznanica, već uspjeh. Svoje znanje dijeli i putem internetskog tečaja o pripremi jednoporcijskih tortica ili tortica u obliku voća. Nastavljaš s Evom Klinc koja će ti predstaviti tehnike ukrašavanja torti i provesti te kroz svijet fondanta i čokoladnih preljeva te ti otkriti trikove kojima ćeš svojim slasticama dati nevjerojatan izgled. Kimi Zupančič približit će ti modernije tortice na štapiću i one u obliku sladoleda koje se nazivaju cakepopis i popsicles, a predstavit će i pripremu čokoladne kugle iznenađenja. Urška Jerman u e-knjizi Torte i e-knjizi Slatki zalogaji sa tobom dijeli 101 recept za pripremu najboljih torti i slatkih zalogaja. Tako ćeš nadograditi svoje slastičarsko znanje, a novostečeno znanje možeš potkrijepiti praktičnim primjerima ili BAM slastičarskim izazovima koje su majstori pripremili na kraju svakog dijela internetskog tečaja. Ako tijekom izazova naiđeš na prepreku, možeš postaviti pitanje na koje će ti svaki od slastičarskih umjetnika rado odgovoriti.


„Moje je uvjerenje da su ustrajnost i vježba važniji za uspjeh od samog talenta.”

Eva Klinc, dekoraterka za tortePaket internetskih tečaja za slastičarstvo + 2 BESPLATNE e-knjige

 • Videozapis predstavljanja
 • Kao svaki slastičar, bez obzira na to radiš li deserte samo kod kuće za svoje najmilije ili svoje domaće kreacije želiš podići na novu razinu, bez sumnje je potrebno upoznati se s osnovnim tehnikama slastičarstva. Sandi će s tobom podijeliti osnove slastičarstva, pa ćeš u ovom tečaju proći sve od svojstava osnovnih sastojaka do recepta za slasnu čokoladnu tortu.

  Više informacija
 • Ukrašavanje torti učila je gdje god je to bilo moguće. Na internetskim tečajevima, iz literature dostupne na internetu, u internetskim školama itd. Zaljubila se u učenje, u smisao koji daje poučavanje, a njezina glavna misija postalo je prenošenje znanja svima koji to žele. Tijekom tečaja s tobom će podijeliti sve što zna, najskrivenije trikove i savjete koji će pojednostaviti tvoju pripremu slastica, a zatim ostati u tvojoj digitalnoj ladici, pa ih možeš upotrijebiti kad god poželiš. Pogledaj sadržaj internetskog tečaja koji je za tebe pripremila Eva. U svakom dijelu pronaći ćeš kratak sažetak internetskog tečaja koji će ti omogućiti da lakše vizualiziraš sadržaj.

  Više informacija
 • Sve popularnije tortice na štapiću prikladne su za sve prigode. U zadnje vrijeme na rođendanskim zabavama zasjenile su, pa čak i zamijenile klasičnu tortu. Kimi, koja također vodi slastičarske radionice jer svoje znanje i iskustvo voli dijeliti s drugima, pripremila je kratki internetski tečaj u suradnji s BAM slastičarskom akademijom u sklopu kojeg će s tobom podijeliti recepte i savjete za najbolje tortice na štapiću. Upoznat će te kombinacijama različitih okusa, a zajedno ćete savladati osnove dizajniranja savršenih kuglica za tortice na štapiću.

  Više informacija
 • Čokoladna kugla u kojoj se skriva iznenađenje odrasla je inačica Kinder jajeta. Kimi će ti pokazati kako napraviti savršenu čokoladnu kuglu. U prvom dijelu besplatnog internetskog tečaja proći ćeš dva različita postupka pravilnog temperiranja čokolade jer je ono od presudne važnosti za dobar izgled čokoladne kugle. Tijekom internetskog tečaja upozoravat će te na pogreške kako bi usvajanje pripreme kugle išlo što brže. S tobom će isto tako podijeliti recepte i pozvati te na BAM slastičarski izazov.

  Više informacija
 • Monotorte ubrajaju se u slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Neograničena igra oblicima, okusima i tehnikama pripreme omogućuje ti da prijatelje, na primjer, zadiviš punom košarom krušaka. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi će te voditi kroz pripremu monotorti u obliku voća te monoslastica kao što su Raffaello i Rocher. S tobom će podijeliti tajne pripreme glatkih krema, sočnih pirea i blještavih glazura. Otkrit će ti i nekoliko trikova koji će ti pomoći da monotorte pripremiš bez mnogo različitog pribora. Krajnji će rezultat, međutim, biti zadivljujući. 

  Više informacija
 • U e-knjizi ćeš pronaći ukupno 51 recept za izradu linzer keksa, poznatih američkih keksa, slastica u čašama i drugih sitnih kolača poput pohorskog omleta, pčelinjeg uboda, djedovih brkova i ostalih kolača. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.

  Više informacija
 • U e-knjizi ćete pronaći 50 recepata za različite torte. Ljubitelji voća bit će oduševljeni receptima za izradu torti s voćem u glavnoj ulozi, a čokoholičare čekaju recepti za čokoladne poslastice poput Sacher torte. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.

  Više informacija
 • Makaroni se smatraju strahom i trepetom svakog domaćeg slastičara. Oni su desert koji pripremamo s poštovanjem, zagrizemo ga puni očekivanja i kad uspijemo plješćemo majstoru s najvećim zadovoljstvom. Kroz online obuku, profesionalni slastičar otkrit će sve trikove i savjete za izradu hvalevrijednih peciva. Ukazat će na korake u kojima može doći do pogreške i kvara. Sve će to ostati u vašoj digitalnoj ladici koju možete pogledati i koristiti u bilo kojem trenutku. Provjerite sadržaj online obrazovanja koje je za vas pripremio Gorazd.

  Više informacija
 • Deserti u kornetu (''Flower cones'') inovativno su slastičarstvo i pravi slastičarski trend. Slatki mini korneti mogu biti dio ukrasa za kolače ili samostalni slatki zalogaj koji upada u oči svim gostima na vašoj zabavi. Mrežno obrazovanje temelji se na pripremi deserta u kornetu kao samostalnog deserta. Gorazd Potočnik provest će vas kroz različite kombinacije okusa i tekstura, upoznati vas s različitim načinima ukrašavanja slatkih kornetov i otkriti vaš omiljeni desert. Također neće nedostajati trikova i savjeta za pripremu slastica u kornetu s efektom iznenađenja. Stečeno znanje ostat će u vašoj digitalnoj ladici koja će vam uvijek biti dostupna. Provjerite odabrane sadržaje koji vas očekuju u online obrazovanju.

  Više informacija
 • Što LCHF zapravo znači? S niskim udjelom ugljikohidrata, s visokim udjelom masti. Manje ugljikohidrata, jako, jako malo šećera i više masti. LCHF deserti su deserti za one koji žele učiniti nešto više za svoje tijelo, koriste LCHF dijetu i za sve ljubitelje slastica koji se žele zasladiti bez grijeha.

  Više informacija

Mišljenja naših korisnika

5.00 od 5 zvjezdica (4 Ocjene)
3 od 4 ljudi preporučuje ovaj internetski tečaj.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Sve na jednom mjestu.”

Ocjenu je dao/la Stjepan S., 15.04.2021

Paket uključuje osnovno i napredno slastičarsko znanje, a povrh svega, naučit ćete i o relevantnim modernim slasticama.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Jednokratna kupnja”

Ocjenu je dao/la Karmen T., 14.04.2021

Jako sam sretna što jednim klikom mogu kupiti sve tečajeve.

“Jednokratna kupnja”

Ocjenu je dao/la Marija B., 13.04.2021

Izvrsna je ideja da se svi tečajevi mogu kupiti odjednom, pa tako ne morate gubiti vrijeme na odluku koji će biti prvi.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Već se sladimo.”

Ocjenu je dao/la Goran S., 13.04.2021

Paket internetskih slastičarskih tečaja super je ideja za poklon. Poklonio sam ga nećakinji i oduševljenje je bilo neopisivo.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

Najčešća pitanja

Ne, e-knjige su dostupne samo u digitalnom obliku.
Termin obrazovanja nije naveden. Iznajmljeno online obrazovanje možete pogledati u korisničkom profilu kada želite i koliko puta želite.

U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.

Poveznicu i upute za aktiviranje korisničkog računa dobit ćeš poštom. Odabranom internetskom sadržaju možeš pristupiti nakon što ispravno uneseš adresu e-pošte i lozinku, koje moraju biti iste kao one koje si naveo/la u postupku kupnje, te nakon što uneseš ispravnu šifru za aktivaciju. Sadržaj se nalazi u tvojem profilu, u odjeljku „Moja internetska obuka”.  
Da, po dovršetku svih izazova čekat će te potvrda odnosno certifikat. Dakle, kad sve izazove označiš kao dovršene, dobit ćeš potvrdu od slastičara s kojim si došao do kraja kupljenog internetskog sadržaja.
Još pitanja

169.90 $

Ova stranica upotrebljava kolačiće.

Nastavkom upotrebe web-stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Saznaj više

Odaberi kolačiće