Internetski tečaj u pripremi CAKEPOPS -a i POPSICLES -a samo 19,90 EUR! Prijavi se OVDJE.

Sandi Planinšek

( 6 mišljenja)
  • Različite kombinacije okusa i struktura
  • Trikovi i savjeti za izradu monotorti
  • Priprema monotorti u obliku voća
  • Ukrašavanje monotorti
  • Priprema monoslastica
  • Priprema različitih glazura

29,90 EUR

24,90 EUR

Tko je Sandi Planinšek?

Ne kaže se uzalud da je slastičarstvo vrsta umjetnosti. Sandi Planinšek kuhar je po obrazovanju, a po duši strastveni slastičar. Mladi i nadobudni slastičar radije priprema slastice nalik na voće, a trenutno slastice u svojem prepoznatljivom stilu stvara u jednom poznatom restoranu. Njegova vitrina s desertima podsjeća na svježe ubrane jesenske plodove i sadrži sve od zrelih krušaka do ubranih lješnjaka. Najponosniji je na desert u obliku lješnjaka jer kaže da je tehnički najzahtjevniji.

Zašto tečaj Monotorte?

Monotorte ubrajaju se u slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Neograničena igra oblicima, okusima i tehnikama pripreme omogućuje ti da prijatelje, na primjer, zadiviš punom košarom krušaka. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi će te voditi kroz pripremu monotorti u obliku voća te monoslastica kao što su Raffaello i Ferrero Rocher. S tobom će podijeliti tajne pripreme glatkih krema, sočnih pirea i blještavih glazura. Otkrit će ti i nekoliko trikova koji će ti pomoći da monotorte pripremiš bez mnogo različitog pribora. Krajnji će rezultat, međutim, biti zadivljujući. 

„Otkrit ću ti tajne koje će ti omogućiti da zadivljujuće monoslastice pripremiš kod kuće, bez skupog pribora.”


Sandi Planinšek, slastičar


Monotorte

  • Videozapis predstavljanja
  • 24.37 min

    „Jagoda, presvučena nappage glazurom, ima vrlo poseban sjaj. Servirana na posteljici od čokolade, lako se može zamijeniti za pravu.”

    Sandi Planinšek, majstor slastičar

  • 25.13 min

    „Kuhat ćemo koru i koštice kruške zajedno s mesom kruške i na taj ćemo način dodatno naglasiti okus kruške koji stvarno želimo postići u ovoj monoporcijskoj torti.”

    Sandi Planinšek, majstor slastičar

  • 34.26 min

    „Prije glaziranja smjesu u obliku lješnjaka treba stvarno dobro ohladiti kako bi ostala na drvenom štapiću i kako ne bi otpala tijekom glaziranja.”

    Sandi Planinšek, majstor slastičar

  • 10.11 min

    „Zagrij Raffaello kuglicu rukama kako bi postala ljepljiva. Tako će se vafel list za oblatne lakše prilijepiti za kuglicu.”


    Sandi Planinšek, majstor slastičar

  • 9.15 min

    „Kao točku na i, pokrit ćemo naš Roche zlatnim jestivim listom kako bi izgledao baš poput onoga iz trgovine.”

    Sandi Planinšek, majstor slastičar

O autoru

Sandi Planinšek

Sandi Planinšek kuhar je po obrazovanju, a po duši strastveni slastičar.  Njegovo stvaralaštvo isprepliće se poslom kuhara jer mu to omogućuje da upozna osobine svih sastojaka, njihove prednosti i nedostatke, pa uvijek točno zna kada, kako i u kojem omjeru treba upotrijebiti osnovne sastojke kako bi deserti bili još bolji. Mlad i nadobudan slastičar pun je trikova, tajni i praktičnih primjera moderne pripreme slastica.

„Najviše volim raditi deserte u obliku voća. Od svih deserta koje sam dosad napravio ili probao, najdraži mi je lješnjak. Tehnički je najzahtjevniji, a vizualni dojam čini ga drugačijim od svih ostalih deserta.”

Mišljenja naših korisnika

5.00 od 5 zvjezdica (6 Ocjena)
6 od 6 ljudi preporučuje ovaj internetski tečaj.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Vježba čini majstora”

Ocjenu je dao/la Margareta O., 12.04.2021

Sada se i sama mogu pohvaliti prekrasnom mono slasticom. Istina je, vježba čini majstora! Hvala na svim savjetima.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

Ocjenu je dao/la , 11.04.2021

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Aktualne i zanimljive teme”

Ocjenu je dao/la Sanja G., 11.04.2021

Odlične teme. Drago mi je što sam se mogla okušati u pripremi malo drugačijih slastica.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Jednostavna priprema i jednostavni sastojci”

Ocjenu je dao/la Dora Z., 07.04.2021

Priprema predstavljenih mono-porcijskih torti je jednostavna, ali prilično dugotrajna zbog hlađenja kreme, što je potpuno razumljivo. Krajnja očekivanja zbog toga su još veća. Super je!

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Bilo je stvarno posebno!”

Ocjenu je dao/la Katica K., 06.04.2021

Vrlo zanimljiv izbor mono slastica, dobro predstavljeno i s jednostavnim priborom.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Ostao je samo prazan tanjur”

Ocjenu je dao/la Jure S., 06.04.2021

Za obitelj sam pripremao Raffaelo i Ferrero Rocher. Na kraju nije ostala ni mrvica, smazali bismo i tanjur kad bismo mogli. Jedva čekaju monotorte u obliku voća, a isto tako i ja. Odličan tečaj!

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

Najčešća pitanja

Ne, e-knjige su dostupne samo u digitalnom obliku.
Termin obrazovanja nije naveden. Iznajmljeno online obrazovanje možete pogledati u korisničkom profilu kada želite i koliko puta želite.

U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.

Poveznicu i upute za aktiviranje korisničkog računa dobit ćeš poštom. Odabranom internetskom sadržaju možeš pristupiti nakon što ispravno uneseš adresu e-pošte i lozinku, koje moraju biti iste kao one koje si naveo/la u postupku kupnje, te nakon što uneseš ispravnu šifru za aktivaciju. Sadržaj se nalazi u tvojem profilu, u odjeljku „Moja internetska obuka”.  
Da, po dovršetku svih izazova čekat će te potvrda odnosno certifikat. Dakle, kad sve izazove označiš kao dovršene, dobit ćeš potvrdu od slastičara s kojim si došao do kraja kupljenog internetskog sadržaja.
Još pitanja

24,90 EUR

Ova stranica upotrebljava kolačiće.

Nastavkom upotrebe web-stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Saznaj više

Odaberi kolačiće