Ne kaže se uzalud da je slastičarstvo vrsta umjetnosti. Sandi Planinšek kuhar je po obrazovanju, a po duši strastveni slastičar. Mladi i nadobudni slastičar radije priprema slastice nalik na voće, a trenutno slastice u svojem prepoznatljivom stilu stvara u jednom poznatom restoranu. Njegova vitrina s desertima podsjeća na svježe ubrane jesenske plodove i sadrži sve od zrelih krušaka do ubranih lješnjaka. Najponosniji je na desert u obliku lješnjaka jer kaže da je tehnički najzahtjevniji.
Monotorte ubrajaju se u slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Neograničena igra oblicima, okusima i tehnikama pripreme omogućuje ti da prijatelje, na primjer, zadiviš punom košarom krušaka. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi će te voditi kroz pripremu monotorti u obliku voća te monoslastica kao što su Raffaello i Ferrero Rocher. S tobom će podijeliti tajne pripreme glatkih krema, sočnih pirea i blještavih glazura. Otkrit će ti i nekoliko trikova koji će ti pomoći da monotorte pripremiš bez mnogo različitog pribora. Krajnji će rezultat, međutim, biti zadivljujući.
„Otkrit ću ti tajne koje će ti omogućiti da zadivljujuće monoslastice pripremiš kod kuće, bez skupog pribora.”
24.37 min
„Jagoda, presvučena nappage glazurom, ima vrlo poseban sjaj. Servirana na posteljici od čokolade, lako se može zamijeniti za pravu.”
Sandi Planinšek, majstor slastičar
25.13 min
„Kuhat ćemo koru i koštice kruške zajedno s mesom kruške i na taj ćemo način dodatno naglasiti okus kruške koji stvarno želimo postići u ovoj monoporcijskoj torti.”
Sandi Planinšek, majstor slastičar
34.26 min
„Prije glaziranja smjesu u obliku lješnjaka treba stvarno dobro ohladiti kako bi ostala na drvenom štapiću i kako ne bi otpala tijekom glaziranja.”
Sandi Planinšek, majstor slastičar
10.11 min
„Zagrij Raffaello kuglicu rukama kako bi postala ljepljiva. Tako će se vafel list za oblatne lakše prilijepiti za kuglicu.”
Sandi Planinšek, majstor slastičar
9.15 min
„Kao točku na i, pokrit ćemo naš Roche zlatnim jestivim listom kako bi izgledao baš poput onoga iz trgovine.”
Sandi Planinšek, majstor slastičar
Ne kaže se uzalud da je slastičarstvo vrsta umjetnosti. Sandi Planinšek kuhar je po obrazovanju, a po duši strastveni slastičar. Mladi i nadobudni slastičar radije priprema slastice nalik na voće, a trenutno slastice u svojem prepoznatljivom stilu stvara u jednom poznatom restoranu. Njegova vitrina s desertima podsjeća na svježe ubrane jesenske plodove i sadrži sve od zrelih krušaka do ubranih lješnjaka. Najponosniji je na desert u obliku lješnjaka jer kaže da je tehnički najzahtjevniji.
Monotorte ubrajaju se u slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Neograničena igra oblicima, okusima i tehnikama pripreme omogućuje ti da prijatelje, na primjer, zadiviš punom košarom krušaka. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi će te voditi kroz pripremu monotorti u obliku voća te monoslastica kao što su Raffaello i Ferrero Rocher. S tobom će podijeliti tajne pripreme glatkih krema, sočnih pirea i blještavih glazura. Otkrit će ti i nekoliko trikova koji će ti pomoći da monotorte pripremiš bez mnogo različitog pribora. Krajnji će rezultat, međutim, biti zadivljujući.
„Otkrit ću ti tajne koje će ti omogućiti da zadivljujuće monoslastice pripremiš kod kuće, bez skupog pribora.”
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.
Mišljenja naših korisnika
Ocjenu je dao/la , 12.07.2022
Ocjenu je dao/la , 04.07.2022
Ocjenu je dao/la , 30.06.2022
Ocjenu je dao/la , 26.06.2022
Ocjenu je dao/la , 14.06.2022
Ocjenu je dao/la , 07.06.2022
Ocjenu je dao/la , 22.05.2022
Ocjenu je dao/la , 06.05.2022
Ocjenu je dao/la , 17.04.2022
Ocjenu je dao/la , 09.04.2022
Ocjenu je dao/la , 20.02.2022
Ocjenu je dao/la , 02.02.2022
Ocjenu je dao/la , 22.12.2021
Ocjenu je dao/la , 18.12.2021
Ocjenu je dao/la , 13.12.2021
Ocjenu je dao/la , 12.10.2021
Ocjenu je dao/la , 17.09.2021
Ocjenu je dao/la , 14.07.2021
Ocjenu je dao/la , 27.06.2021
“Vježba čini majstora”
Ocjenu je dao/la Margareta O., 12.04.2021
Sada se i sama mogu pohvaliti prekrasnom mono slasticom. Istina je, vježba čini majstora! Hvala na svim savjetima.
Ocjenu je dao/la , 11.04.2021
“Aktualne i zanimljive teme”
Ocjenu je dao/la Sanja G., 11.04.2021
Odlične teme. Drago mi je što sam se mogla okušati u pripremi malo drugačijih slastica.
“Jednostavna priprema i jednostavni sastojci”
Ocjenu je dao/la Dora Z., 07.04.2021
Priprema predstavljenih mono-porcijskih torti je jednostavna, ali prilično dugotrajna zbog hlađenja kreme, što je potpuno razumljivo. Krajnja očekivanja zbog toga su još veća. Super je!
“Bilo je stvarno posebno!”
Ocjenu je dao/la Katica K., 06.04.2021
Vrlo zanimljiv izbor mono slastica, dobro predstavljeno i s jednostavnim priborom.
“Ostao je samo prazan tanjur”
Ocjenu je dao/la Jure S., 06.04.2021
Za obitelj sam pripremao Raffaelo i Ferrero Rocher. Na kraju nije ostala ni mrvica, smazali bismo i tanjur kad bismo mogli. Jedva čekaju monotorte u obliku voća, a isto tako i ja. Odličan tečaj!