Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Macaroni se smatraju najgorom noćnom morom svakog slastičara. To je desert koji pripremamo s poštovanjem, kušamo s iščekivanjem i, kad je dobro pripremljen, s velikim zadovoljstvom plješćemo kuharu. U online tečaju profesionalni slastičar podijelit će s tobom sve savjete i trikove o pripremi macarona. Tijekom online tečaja pokazat će ti korake na koje moraš obratiti posebnu pozornost. Tako će tvoji macaroni biti priča o uspjehu, a ne problem. Tečaj će ostati u tvojoj digitalnoj ladici, pa ga možeš pogledati ili upotrijebiti kad god poželiš. Pogledaj sadržaj online tečaja koji je Gorazd pripremio za tebe.
"Moja misao vodilja jest da budem slobodan u kuhinji onoliko koliko sam slobodan u svojim mislima, riječima i postupcima – kako se kaže."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
20.08 min
"Struktura ganachea mora biti lijepa i glatka, te sjajna i dovoljno gusta da se topi u ustima."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
8.02 min
"Dodatak šećera, limunove korice i soka od limuna podiže i pojačava okus marelice. To nadjev od marelica čini malo posebnijim."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
32.13 min
"Macaroni, ufff… Priprema macarona kod kuće najgora je noćna mora mnogih slastičara."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Macaroni se smatraju najgorom noćnom morom svakog slastičara. To je desert koji pripremamo s poštovanjem, kušamo s iščekivanjem i, kad je dobro pripremljen, s velikim zadovoljstvom plješćemo kuharu. U online tečaju profesionalni slastičar podijelit će s tobom sve savjete i trikove o pripremi macarona. Tijekom online tečaja pokazat će ti korake na koje moraš obratiti posebnu pozornost. Tako će tvoji macaroni biti priča o uspjehu, a ne problem. Tečaj će ostati u tvojoj digitalnoj ladici, pa ga možeš pogledati ili upotrijebiti kad god poželiš. Pogledaj sadržaj online tečaja koji je Gorazd pripremio za tebe.
"Moja misao vodilja jest da budem slobodan u kuhinji onoliko koliko sam slobodan u svojim mislima, riječima i postupcima – kako se kaže."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.
Mišljenja naših korisnika