Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Macaroni se smatraju najgorom noćnom morom svakog slastičara. To je desert koji pripremamo s poštovanjem, kušamo s iščekivanjem i, kad je dobro pripremljen, s velikim zadovoljstvom plješćemo kuharu. U online tečaju profesionalni slastičar podijelit će s tobom sve savjete i trikove o pripremi macarona. Tijekom online tečaja pokazat će ti korake na koje moraš obratiti posebnu pozornost. Tako će tvoji macaroni biti priča o uspjehu, a ne problem. Tečaj će ostati u tvojoj digitalnoj ladici, pa ga možeš pogledati ili upotrijebiti kad god poželiš. Pogledaj sadržaj online tečaja koji je Gorazd pripremio za tebe.
"Moja misao vodilja jest da budem slobodan u kuhinji onoliko koliko sam slobodan u svojim mislima, riječima i postupcima – kako se kaže."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
20.08 min
"Struktura ganachea mora biti lijepa i glatka, te sjajna i dovoljno gusta da se topi u ustima."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
8.02 min
"Dodatak šećera, limunove korice i soka od limuna podiže i pojačava okus marelice. To nadjev od marelica čini malo posebnijim."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
32.13 min
"Macaroni, ufff… Priprema macarona kod kuće najgora je noćna mora mnogih slastičara."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Macaroni se smatraju najgorom noćnom morom svakog slastičara. To je desert koji pripremamo s poštovanjem, kušamo s iščekivanjem i, kad je dobro pripremljen, s velikim zadovoljstvom plješćemo kuharu. U online tečaju profesionalni slastičar podijelit će s tobom sve savjete i trikove o pripremi macarona. Tijekom online tečaja pokazat će ti korake na koje moraš obratiti posebnu pozornost. Tako će tvoji macaroni biti priča o uspjehu, a ne problem. Tečaj će ostati u tvojoj digitalnoj ladici, pa ga možeš pogledati ili upotrijebiti kad god poželiš. Pogledaj sadržaj online tečaja koji je Gorazd pripremio za tebe.
"Moja misao vodilja jest da budem slobodan u kuhinji onoliko koliko sam slobodan u svojim mislima, riječima i postupcima – kako se kaže."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.
Mišljenja naših korisnika
Ocjenu je dao/la ., 06.12.2022
Upravo sam se prijavio i već uživam.
Ocjenu je dao/la Josipa D., 23.07.2022
Odlična ideja za poklon.
Ocjenu je dao/la Marjana A., 20.07.2022
Izrada macaronsa više nije strah i trepet svakog slastičara. Sjajno.
Ocjenu je dao/la Klara T., 16.07.2022
Makroni su odličan desert ili ukras. Drago mi je da ga znam sama pripremiti.
Ocjenu je dao/la Petra G., 05.07.2022
Tema je vrlo zanimljiva, slastičar malo manje. Ali još uvijek sam upućena u razne tehnike i metode, pa sam se rado pozabavila online edukacijom.
Ocjenu je dao/la Branka K., 01.07.2022
''Kako si uspjela napraviti savršene macaronse?" Sada odgovaram na takva pitanja :)
Ocjenu je dao/la Neja K., 23.06.2022
Nježni i krhki makaroni evo me! Ne bojim se više, slastičarska akademija BAM me naučila kako se ih priprema.
Ocjenu je dao/la Miha D., 18.06.2022
Gorazd je slastičar sa kilometražom koja se ogleda u pripremi i datim receptima.
Ocjenu je dao/la Blaž V., 02.06.2022
Moja žena pravi najbolju tortu. Od sada ona radi i najbolje makarone.
Ocjenu je dao/la Peter F., 28.05.2022
Nisam mogao izabrati bolji poklon za godišnjicu. Supruga je potpuno oduševljena.
Ocjenu je dao/la Pija H., 13.05.2022
Desert kojeg se više ne sramim.
Ocjenu je dao/la Metka B., 10.05.2022
Makroni su ukras za tortu ili desert. Nije ga najlakše pripremiti, ali je lakše uz online edukaciju o makaronima.
Ocjenu je dao/la Klementina A., 07.04.2022
Odlično
Ocjenu je dao/la Patricia C., 30.03.2022
Odlično online obrazovanje.
Ocjenu je dao/la Marija D., 13.03.2022
Sjajni recepti za voćne nadjeve.
Ocjenu je dao/la Gordana Š., 19.02.2022
Hvala Gorazde.
Ocjenu je dao/la Jana B., 09.02.2022
Više ovakvih tečajeva! Napravila sam hrpu makarona, neke iskoristila, a neke zamrznula za drugi put. Možda će savjet biti koristan još nekome. ;)
Ocjenu je dao/la Mija C., 02.02.2022
Osim recepta za izradu makarona, naučila sam i kako napraviti čokoladni ganache.
Ocjenu je dao/la Leja D., 17.01.2022
Dobila na poklon. Mogu reći da je ovo najbolji poklon. Dobro napravljeno.
Ocjenu je dao/la Milka Š., 15.01.2022
Vrlo uzbuđena. Ono što mi se još više sviđa je to što online edukacija ostaje u mojojem profilu i mogu je ponovno otvoriti u bilo kojem trenutku.
Ocjenu je dao/la Josipa D., 04.01.2022
Odlična ideja za poklon.