Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Što znači LCHF? Low Carb, High Fat – malo ugljikohidrata, puno masnoća. Manje ugljikohidrata, vrlo, vrlo malo šećera i više masti. LCHF deserti su bez šećera, ali postoje i drugi sastojci koje možeš upotrijebiti kako bi bili jednako dobrog okusa. Pogodni su za one koji se pridržavaju LCHF prehrane i za sve ljubitelje slastica koji žele bez grižnje savjesti ugoditi svojem nepcu. Na online tečaju upoznat ćeš se s osnovama i sastojcima koji su u skladu s LCHF prehranom, pravilnim načinom upotrebe i mjerenja sastojaka te načinom pripreme čokoladnih torti, energetskih pločica i brownie kolačića. Svemu tome naučit će vas Gorazd, profesionalni slastičar, koji svoje znanje voli podijeliti sa svijetom. Tijekom online tečaja podijelit će s tobom nekoliko savjeta i trikova koji će pripremu tvojih LCHF slastica učiniti što jednostavnijom.
"Za sve ljubitelje slastica koji žele ugoditi svojem nepcu bez osjećaja krivnje."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
33.52 min
"LCHF torte važno je rezati vrućim nožem kako bi se očuvala tekstura prozračnog kakao biskvita."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
15.49 min
"Ova slastica omiljena je mnogima, ne samo vama koji se pridržavate LCHF prehrane. Sveukupno se jednostavno radi o fantastičnom desertu."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
57.13 min
"Kada je u pitanju LCHF i keto prehrana, cimet je vrlo dobrodošao sastojak."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Što znači LCHF? Low Carb, High Fat – malo ugljikohidrata, puno masnoća. Manje ugljikohidrata, vrlo, vrlo malo šećera i više masti. LCHF deserti su bez šećera, ali postoje i drugi sastojci koje možeš upotrijebiti kako bi bili jednako dobrog okusa. Pogodni su za one koji se pridržavaju LCHF prehrane i za sve ljubitelje slastica koji žele bez grižnje savjesti ugoditi svojem nepcu. Na online tečaju upoznat ćeš se s osnovama i sastojcima koji su u skladu s LCHF prehranom, pravilnim načinom upotrebe i mjerenja sastojaka te načinom pripreme čokoladnih torti, energetskih pločica i brownie kolačića. Svemu tome naučit će vas Gorazd, profesionalni slastičar, koji svoje znanje voli podijeliti sa svijetom. Tijekom online tečaja podijelit će s tobom nekoliko savjeta i trikova koji će pripremu tvojih LCHF slastica učiniti što jednostavnijom.
"Za sve ljubitelje slastica koji žele ugoditi svojem nepcu bez osjećaja krivnje."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.
Mišljenja naših korisnika
Ocjenu je dao/la Mihaela F., 23.07.2022
Ja sam na dijeti više ne postoji.
Ocjenu je dao/la Maja R., 16.07.2022
Priprema LCHF slastica obično je zahtjevnija.
Ocjenu je dao/la Mira K., 10.07.2022
LCHF čokoladna torta? Ne znam ni da su sastojci prilagođeni LCHF strukturi.
Ocjenu je dao/la Petra D., 01.07.2022
Izrada LCHF slastica nikada nije bila tako jednostavna.
Ocjenu je dao/la Pija D., 27.06.2022
Odlična ideja za poklon.
Ocjenu je dao/la Ula P., 17.06.2022
Online obrazovanje dostupno bilo gdje, bilo kada. Dobra ideja
Ocjenu je dao/la Pija R., 02.06.2022
Gorazd je zaista pravi slastičarski majstor. Prijenos znanja odličan, uspjeh zajamčen.
Ocjenu je dao/la Peter C., 04.05.2022
Pripreme pratim bez problema jer je prijenos znanja stvarno fantastičan.
Ocjenu je dao/la Simona C., 25.04.2022
sestra mi je pričala o online tečaju. Od tada mi je još draža. :P
Ocjenu je dao/la Lorena B., 16.04.2022
Moj muž je uzbuđen, on ima daljinski za nogomet, a ja kompjuterski miš za BAM slastičarsku akademiju. :)
Ocjenu je dao/la Marjana V., 05.04.2022
Online edukacija je kratka, ali unatoč LCHF principima slatka. Čast.
Ocjenu je dao/la Petja V., 30.03.2022
Često pripremam energetske pločice po receptu online edukacije.
Ocjenu je dao/la Lena Š., 21.03.2022
Kolege me često zaduže da pripremim ručak. Jer točno znaju da ću donijeti čokoladne LCHF browniese.
Ocjenu je dao/la Marjana D., 11.03.2022
Sada uživam bez grijeha.
Ocjenu je dao/la Mija R., 26.02.2022
Oduševljen sam online obrazovanjem, stvarno je super.
Ocjenu je dao/la Maša P., 18.02.2022
Sviđa mi se što sam upoznala različite teksture i okuse.
Ocjenu je dao/la Lorena T., 30.01.2022
Zbog zdravstvenih problema ne jedem gluten. Sretna sam što nakon online edukacije mogu slastice pripremati i za sebe
Ocjenu je dao/la Leja S., 25.01.2022
Oduševljena.
Ocjenu je dao/la Petra Z., 15.01.2022
Odlična ideja za poklon. Primatelj je oduševljen.
Ocjenu je dao/la Zala M., 04.01.2022
Jedva čekam novu online edukaciju, ovo je stvarno zakon.