Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Što znači LCHF? Low Carb, High Fat – malo ugljikohidrata, puno masnoća. Manje ugljikohidrata, vrlo, vrlo malo šećera i više masti. LCHF deserti su bez šećera, ali postoje i drugi sastojci koje možeš upotrijebiti kako bi bili jednako dobrog okusa. Pogodni su za one koji se pridržavaju LCHF prehrane i za sve ljubitelje slastica koji žele bez grižnje savjesti ugoditi svojem nepcu. Na online tečaju upoznat ćeš se s osnovama i sastojcima koji su u skladu s LCHF prehranom, pravilnim načinom upotrebe i mjerenja sastojaka te načinom pripreme čokoladnih torti, energetskih pločica i brownie kolačića. Svemu tome naučit će vas Gorazd, profesionalni slastičar, koji svoje znanje voli podijeliti sa svijetom. Tijekom online tečaja podijelit će s tobom nekoliko savjeta i trikova koji će pripremu tvojih LCHF slastica učiniti što jednostavnijom.
"Za sve ljubitelje slastica koji žele ugoditi svojem nepcu bez osjećaja krivnje."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
33.52 min
"LCHF torte važno je rezati vrućim nožem kako bi se očuvala tekstura prozračnog kakao biskvita."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
15.49 min
"Ova slastica omiljena je mnogima, ne samo vama koji se pridržavate LCHF prehrane. Sveukupno se jednostavno radi o fantastičnom desertu."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
57.13 min
"Kada je u pitanju LCHF i keto prehrana, cimet je vrlo dobrodošao sastojak."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
Profesionalni slastičar prve je godine svoje karijere proveo u inozemstvu. U to vrijeme Slovenija nije imala puno za ponuditi u smislu mogućnosti obrazovanja i rasta na području slastičarstva. Tako je počeo proučavati stranu literaturu o slastičarstvu i postupno se pridružio svjetski poznatim slastičarima. Stekao je mnogo znanja, stvarajući sve više nevjerojatnih i neobičnih slastica koje će uskoro oblikovati sam vrh slastičarskog svijeta. Osim što je vješt s pjenjačom i odličan u izradi slastica, sad se aktivno bavi i edukacijom ljudi o temama slastica i slastičarstva. Moglo bi se reći da je uistinu pionir na području slastičarstva.
Što znači LCHF? Low Carb, High Fat – malo ugljikohidrata, puno masnoća. Manje ugljikohidrata, vrlo, vrlo malo šećera i više masti. LCHF deserti su bez šećera, ali postoje i drugi sastojci koje možeš upotrijebiti kako bi bili jednako dobrog okusa. Pogodni su za one koji se pridržavaju LCHF prehrane i za sve ljubitelje slastica koji žele bez grižnje savjesti ugoditi svojem nepcu. Na online tečaju upoznat ćeš se s osnovama i sastojcima koji su u skladu s LCHF prehranom, pravilnim načinom upotrebe i mjerenja sastojaka te načinom pripreme čokoladnih torti, energetskih pločica i brownie kolačića. Svemu tome naučit će vas Gorazd, profesionalni slastičar, koji svoje znanje voli podijeliti sa svijetom. Tijekom online tečaja podijelit će s tobom nekoliko savjeta i trikova koji će pripremu tvojih LCHF slastica učiniti što jednostavnijom.
"Za sve ljubitelje slastica koji žele ugoditi svojem nepcu bez osjećaja krivnje."
Gorazd Potočnik, profesionalni slastičar
U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.
Mišljenja naših korisnika