Naučite osnove slastičarstva po posebnoj cijeni od 142,90 Kn! 👨‍🍳

Urška Jerman

( 2 mišljenja)
  • Priprema čokoladnih ukrasa
  • Osnove kreme i voćni nadjevi
  • Različite kombinacije okusa i struktura
  • Pravilna priprema smjese za biskvit
  • Umućivanje slatkog vrhnja za kreme

22,90 $

16.90 $

Je li ti se ikada dogodilo da su te zadužili za pripremu glavne slastice za proslavu, a ti nisi znao/la otkud početi? Kako odabrati okus torte koji će se svidjeti svima? Kako je ukrasiti? Zajedno s Urškom Jerman, koja stvara pod imenom Cake O'Clock, pripremili smo digitalnu knjigu recepata u kojoj možeš pronaći 50 različitih ideja za torte. Knjiga je nastala sa željom da ti pokažemo da u slastičarstvu još uvijek ima mjesta za nove okuse i recepte. A da izrada torte može biti lagana i da više ne predstavlja problem.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

Pokušala sam oblikovati recepte u knjizi „Torte” tako da ne budu prezahtjevni i da sastojci budu svima dostupni. Zapisani na ovaj način jako su praktični i poslužit će svim ljubiteljima amaterskog slastičarstva ili će biti inspiracija za nove kreacije. E-knjiga nudi recepte za izradu različitih vrsta torti. Od tipično klasičnih okusa poput najčokoladnije čokoladne Sacher torte, Schwarzwaldske torte ili sasvim jednostavne čokoladne torte. Ljubitelje voća oduševit će torta od manga s malinama, torta Planica ili torta od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se dakle od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija.


Tvoja pitanja o tome je li veličina jaja zaista bitna, kako pripremiti biskvitnu masu, kako otopiti čokoladu i kako napraviti želatinu, kako umutiti slatko vrhnje za kreme itd., više neće biti pitanja jer je autorica knjige posvetila nešto mjesta trikovima i savjetima, među ostalima savjetima za rezanje torti i ostalim savjetima koje smatra da treba slijediti tijekom pečenja. U knjizi ćeš, pored slika svih slastica, pronaći i jasno opisane korake pripreme, a uz svaki ćeš recept pronaći dodatne informacije o vremenu pripreme, složenosti i količini koju ćeš dobiti nakon pripreme po receptu.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

O autoru

Urška Jerman

Za Uršku Jerman, koja stvara pod imenom Cake O‘Clock, deserti su sastavni dio njezinog života i nadahnuće još od malih nogu. Nadahnuće za njih bila je njezina majka koju je uvijek s divljenjem promatrala u izradi slastica te je bila presretna kad je mogla sudjelovati u pripremi. Otac je svoju potrebu izražavao oduševljenim kušanjem i kupnjom dječjih kuharica, koje još i danas pažljivo čuva. One su bile povod za njezine prve samostalne pokušaje u kuhinji, što je s vremenom postao i njezin poziv kojim se bavi svim srcem i velikom radošću.

„U nadi da ćete i vi i vaši najmiliji uživati u receptima, želim vam uspješno i zabavno pečenje!”

Urška Jerman, slastičarka

Mišljenja naših korisnika

5.00 od 5 zvjezdica (2 ocijeni)
2 od 2 ljudi preporučuje ovaj internetski tečaj.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Moderni, neklasični recepti!”

Ocjenu je dao/la Lili S., 16.04.2021

Sline mi cure već od pogleda na slike. Kakvi lijepi slojevi. Hvala za sve recepte i nove, neklasične ideje!

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

“Nije klasična kuharica.”

Ocjenu je dao/la Palma R., 16.04.2021

Istina je. Priprema rođendanskih kolača koji bi vas trebali ostaviti bez teksta bit će lakša s Urškinom knjigom. Oduševljena sam predstavljenim receptima i uključivanjem vrlo kvalitetnih sastojaka. Kupnja za kojom ne žalim.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

Najčešća pitanja

Ne, e-knjige su dostupne samo u digitalnom obliku.
Termin obrazovanja nije naveden. Iznajmljeno online obrazovanje možete pogledati u korisničkom profilu kada želite i koliko puta želite.

U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.

Poveznicu i upute za aktiviranje korisničkog računa dobit ćeš poštom. Odabranom internetskom sadržaju možeš pristupiti nakon što ispravno uneseš adresu e-pošte i lozinku, koje moraju biti iste kao one koje si naveo/la u postupku kupnje, te nakon što uneseš ispravnu šifru za aktivaciju. Sadržaj se nalazi u tvojem profilu, u odjeljku „Moja internetska obuka”.  
Da, po dovršetku svih izazova čekat će te potvrda odnosno certifikat. Dakle, kad sve izazove označiš kao dovršene, dobit ćeš potvrdu od slastičara s kojim si došao do kraja kupljenog internetskog sadržaja.
Još pitanja

16.90 $

Ova stranica upotrebljava kolačiće.

Nastavkom upotrebe web-stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Saznaj više

Odaberi kolačiće