Odlučuješ koje online obrazovanje je pravo za tebe? Iskoristi kod 5OFF i učini kupnju jeftinijom za 5 EUR! 😎

O nama

O nama

Nastanak BAM slastičarske akademije


BAM slastičarska akademija osnovana je u suradnji s web-trgovinom BAMchocolate (Mojačokolada.si). Prvi klik na internetsku trgovinu dogodio se 2013. godine kad je primarna djelatnost bila prodaja čokolade i čokoladnih proizvoda. Osim čokoladnih proizvoda poznatih robnih marki, na internetskim policama svoje mjesto polako su dobivali i proizvodi vlastite robne marke. BAM proizvodi za pečenje stvoreni su s ciljem približavanja vrhunskih čokolada i ostalih proizvoda za pečenje domaćim kućanstvima. Zbog rastuće potražnje za proizvodima za pečenje, robna marka BAM preuzima vodeću ulogu i tako postaje glavni igrač u web-trgovini.Tko smo mi?


Moglo bi se reći da smo mala, mlada, pozitivna i opuštena ekipa. Jesmo, ali opet nismo. Svake godine rastemo kao tvrtka, kao web-trgovina, kao tim, kao obitelj. Tim od deset čokoholičara brine se o tome da mrežne police uvijek budu prepune novih i već poznatih proizvoda. Nastojimo s tobom podijeliti novitete iz svijeta čokolade na našoj web-stranici putem društvenih mreža. Pomažemo ti osigurati da narudžbe upućene u zadnji čas primiš na vrijeme. No, budući da ne želimo spavati na lovorikama, naša se čokoladna team-building događanja pretvaraju u duge razgovore o tome što ćemo ti sljedeće pokazati. Jedna od ideja bili su internetski tečajevi s modernim tehnikama pripreme slastica. I tako ti je sad dostupno mnogo tečajeva o mnogim temama u sklopu kojih različiti slastičari s tobom žele podijeliti što više svojeg znanja.


Tko su slastičari?


Internetsku BAM slastičarsku akademiju vode pažljivo odabrani vrhunski poznavatelji različitih slastičarskih tehnika. Zbog širine slastičarskih tema, na sudjelovanje smo pozvali razne slastičare koji će ti objasniti sve od različitih tehnika pripreme slastica, ukrašavanja i premazivanja torti pa do čistog početka i osnova slastičarstva. Sandi Planinšek nadobudni je mladi slastičar koji će te voditi kroz osnove slastičarstva, Eva Klinc podijelit će s tobom primjere ukrašavanja i premazivanja torti, a s Kimi Zupančič pripremit ćeš najljepše i malo drugačije cakepopse i popsicle. Međutim, budući da novostečenog znanja nikad nije dovoljno, ne možeš se jednostavno zaustaviti na jednoj temi. Ovdje prati sve vijesti i nadolazeći e-sadržaj i tako među prvima saznaj sve slatke novosti.