Internetski tečaj u pripremi CAKEPOPS -a i POPSICLES -a samo 19,90 EUR! Prijavi se OVDJE.

Urška Jerman

E-knjiga: Torte

U e-knjizi ćete pronaći 50 recepata za različite torte. Ljubitelji voća bit će oduševljeni receptima za izradu torti s voćem u glavnoj ulozi, a čokoholičare čekaju recepti za čokoladne poslastice poput Sacher torte. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.

  • Priprema čokoladnih ukrasa
  • Osnove kreme i voćni nadjevi
  • Različite kombinacije okusa i struktura
  • Pravilna priprema smjese za biskvit
  • Umućivanje slatkog vrhnja za kreme

Je li ti se ikada dogodilo da su te zadužili za pripremu glavne slastice za proslavu, a ti nisi znao/la otkud početi? Kako odabrati okus torte koji će se svidjeti svima? Kako je ukrasiti? Zajedno s Urškom Jerman, koja stvara pod imenom Cake O'Clock, pripremili smo digitalnu knjigu recepata u kojoj možeš pronaći 50 različitih ideja za torte. Knjiga je nastala sa željom da ti pokažemo da u slastičarstvu još uvijek ima mjesta za nove okuse i recepte. A da izrada torte može biti lagana i da više ne predstavlja problem.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

Pokušala sam oblikovati recepte u knjizi „Torte” tako da ne budu prezahtjevni i da sastojci budu svima dostupni. Zapisani na ovaj način jako su praktični i poslužit će svim ljubiteljima amaterskog slastičarstva ili će biti inspiracija za nove kreacije. E-knjiga nudi recepte za izradu različitih vrsta torti. Od tipično klasičnih okusa poput najčokoladnije čokoladne Sacher torte, Schwarzwaldske torte ili sasvim jednostavne čokoladne torte. Ljubitelje voća oduševit će torta od manga s malinama, torta Planica ili torta od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se dakle od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija.


Tvoja pitanja o tome je li veličina jaja zaista bitna, kako pripremiti biskvitnu masu, kako otopiti čokoladu i kako napraviti želatinu, kako umutiti slatko vrhnje za kreme itd., više neće biti pitanja jer je autorica knjige posvetila nešto mjesta trikovima i savjetima, među ostalima savjetima za rezanje torti i ostalim savjetima koje smatra da treba slijediti tijekom pečenja. U knjizi ćeš, pored slika svih slastica, pronaći i jasno opisane korake pripreme, a uz svaki ćeš recept pronaći dodatne informacije o vremenu pripreme, složenosti i količini koju ćeš dobiti nakon pripreme po receptu.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

Naši zadovoljni korisnici

BAM slastičarska akademija već oduševljava popriličan broj nadobudnih slastičara. Pročitaj recenzije korisnika i s nama podijeli svoje mišljenje!

Kakve knjige, ovo definitivno nisu obične kuharice. I Slatki zalogaji i Torte pružaju nešto više na svojem području. Osim ludih recepata, najviše mi se sviđaju savjeti i trikovi za pečenje jer nisi prepušten sam sebi, internetu i svojoj mašti.

Sandi K.

Nadobudni slastičar Sandi Planinšek pravi je umjetnik. Njegove su slastice u obliku voća stvarno izvrsne, drago mi je da je pripremio temu o osnovama slastičarstva.

Milka K.

Eva Klinc s ponosom se može pohvaliti prestižnom nagradom koju je osvojila za oblikovanje torti. Dio Ukrašavanje torti odlično je objašnjen. Dobro je što sadržaj mogu preuzeti još nekoliko puta jer bi samo jednom definitivno bilo premalo!

Magdalena N.

Ova stranica upotrebljava kolačiće.

Nastavkom upotrebe web-stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Saznaj više

Odaberi kolačiće