Naučite osnove slastičarstva po posebnoj cijeni od 142,90 Kn! 👨‍🍳

Urška Jerman

E-knjiga: Slatki zalogaji

U e-knjizi ćeš pronaći ukupno 51 recept za izradu linzer keksa, poznatih američkih keksa, slastica u čašama i drugih sitnih kolača poput pohorskog omleta, pčelinjeg uboda, djedovih brkova i ostalih kolača. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.

Je li ti se ikada dogodilo da su te zadužili za pripremu slatkih zalogaja za veće proslave, a ti nisi znao/la otkud početi? Odmah znaš da priprema za proslavu neće biti nimalo zabavna. Zajedno s Urškom Jerman, koja stvara pod imenom Cake O'Clock, pripremili smo digitalnu knjigu recepata u kojoj možeš pronaći 51 recept za slatke zalogaje. Knjiga je nastala sa željom da ti pokažemo da u slastičarstvu još uvijek ima mjesta za nove okuse i recepte. A da izrada slatkih zalogaja može biti uspjeh i više ne predstavlja problem.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

Digitalna knjiga „Slatki zalogaji” u prvom poglavlju nudi recepte za izradu različitih vrsta kolača. Napravi popularne američke kolačiće, medenjake, poznate linzere ili sočne jaffa kekse koje će svi rado zagristi. Tvoja će jutra uz šalicu kave ili čaja sigurno biti još slađa s kolačićima po receptima Urške Jerman. Nakon toga slijedi poglavlje s više od deset različitih recepata za izradu slastica u čašama. Raspon različitih kombinacija okusa kreće se od klasičnog čokoladnog bijelog moussea s jagodama do čokoladnog Baileysa u čaši. Na kraju ulaziš u svijet izrade malih kolača, gdje ćeš pronaći mješavinu tradicionalnih recepata u kombinaciji različitih tekstura i okusa.

Tvoja pitanja o tome je li veličina jaja zaista bitna, kako pripremiti biskvitnu masu, kako otopiti čokoladu i kako napraviti želatinu, kako umutiti slatko vrhnje za kreme itd., više neće biti pitanja, jer je autorica knjige posvetila nešto mjesta trikovima i savjetima, među ostalima savjete za rezanje kolača i ostale savjete koje smatra da treba slijediti tijekom pečenja. U knjizi ćeš, pored slika svih slastica, pronaći i jasno opisane korake pripreme, a uz svaki ćeš recept pronaći dodatne informacije o vremenu pripreme, složenosti i količini koju ćeš dobiti nakon pripreme po receptu.

E-knjiga je dostupna samo u digitalnom obliku na BAM slastičarskoj akademiji. Nakon kupnje i plaćanja, možete ga pronaći u .pdf formatu u "Korisničkom profilu" na kartici E-knjiga.

22.90 $

16.90 $

  • Jezik: hrvatski
  • Godina izdanja: 2021
  • Broj stranica: 169
  • Datum izdavanja: 08.04. 2021
  • Izdavač: Florjančič tisk d.o.o.
  • Autor: Urška Jerman

O autoru

Urška Jerman

Za Uršku Jerman, koja stvara pod imenom Cake O‘Clock, deserti su sastavni dio njezinog života i nadahnuće još od malih nogu. Nadahnuće za njih bila je njezina majka koju je uvijek s divljenjem promatrala u izradi slastica te je bila presretna kad je mogla sudjelovati u pripremi. Otac je svoju potrebu izražavao oduševljenim kušanjem i kupnjom dječjih kuharica, koje još i danas pažljivo čuva. One su bile povod za njezine prve samostalne pokušaje u kuhinji, što je s vremenom postao i njezin poziv kojim se bavi svim srcem i velikom radošću.

„U nadi da ćete i vi i vaši najmiliji uživati u receptima, želim vam uspješno i zabavno pečenje!”

Urška Jerman, slastičarka

Možda će te zanimati i ovo:

Mišljenja naših korisnika

5.00 od 5 zvjezdica (1 Ocjena)
1 od 1 ljudi preporučuje ovaj internetski tečaj.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Super ideje!”

Ocjenu je dao/la Zdenka Z., 15.04.2021

Fantastičan izgled i kombinacija okusa. Jedva čekam da ih pripremim i isprobam.

Internetski tečaj preporučen prijateljima..

0.00 $

Ova stranica upotrebljava kolačiće.

Nastavkom upotrebe web-stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Saznaj više

Odaberi kolačiće