Odlučuješ koje online obrazovanje je pravo za tebe? Iskoristi kod 5OFF i učini kupnju jeftinijom za 5 EUR! 😎

Česta pitanja

Česta pitanja

Ako pored online tečaja vidite natpis "30-dnevno jamstvo", to znači da ćemo vam izvršiti povrat uplaćenih sredstava ako u roku od 30 dana od kupnje i plaćanja ne budete zadovoljni.
Kupnju obavljate klikom na gumb "Pridruži se" pored odabranog online tečaja. Klik vas vodi do online košarice za kupnju, gdje vas korak-po-korak upute vode kroz proces. Pažljivo unesite svoju e-mail adresu i lozinku jer će vam biti potrebni kasnije za prijavu na vaš korisnički račun. Zakupljene sadržaje možete pronaći u svom profilu na BAM Slastičarskoj akademiji. Prijavite se OVDJE.
E-knjiga Torte dostupna je i u tiskanom obliku, možete je naručiti OVDJE. E-knjiga Slatki zalogaji dostupna je samo u digitalnom formatu koji možete sami isprintati.
Datum održavanja tečaja nije određen. Zakupljene online tečajeve možete pogledati u korisničkom profilu kad god i koliko god puta želite.

U tvojem korisničkom profilu čeka te kartica „Zaradi 37 kuna”. Sve što trebaš učiniti je podijeliti svoje sjajno korisničko iskustvo sa svojim prijateljima. Nakon registracije s tvojom šifrom za aktivaciju, oni dobivaju kredit od 37 kuna, a ti ćeš također zaraditi 37 kuna za svaku kupnju. Vrijednost bodova možeš pratiti u svojem BAM novčaniku i iskoristiti ga za kupnju sljedeće internetske obuke.

Poveznicu i upute za aktiviranje korisničkog računa dobit ćeš poštom. Odabranom internetskom sadržaju možeš pristupiti nakon što ispravno uneseš adresu e-pošte i lozinku, koje moraju biti iste kao one koje si naveo/la u postupku kupnje, te nakon što uneseš ispravnu šifru za aktivaciju. Sadržaj se nalazi u tvojem profilu, u odjeljku „Moja internetska obuka”.  
Da, po dovršetku svih izazova čekat će te potvrda odnosno certifikat. Dakle, kad sve izazove označiš kao dovršene, dobit ćeš potvrdu od slastičara s kojim si došao do kraja kupljenog internetskog sadržaja.

Sadržaj ostaje otključan cijelo vrijeme i ne briše se. Sadržaju možeš pristupiti uvijek i u bilo koje vrijeme jer nije povezan s brojem preuzimanja i nema datum isteka. :) 

Za svaki BAM slastičarski izazov možeš dodati samo jednu fotografiju ili jedan videozapis na karticu „Tvoja umjetnička djela”. Ako želiš podijeliti više fotografija, možeš napraviti videozapis s fotografijama i podijeliti ga s nama.

Svoja prijavljena umjetnička djela možeš vidjeti u korisničkom profilu ispod dijela s kupljenim sadržajem u koji je dodano umjetničko djelo. Ako klikneš karticu „Tvoja umjetnička djela”, pojavit će se galerija slika. 


Sadržaj će biti omogućen kad registriramo uplatu. Plaćanja se knjiže svakodnevno do 15 sati. Ako si narudžbu platio/la kreditnom karticom ili preko servisa PayPal, sadržaj na tvojem profilu bit će aktiviran odmah. U tom slučaju možeš započeti odmah nakon slanja narudžbe.


Svaki BAM slastičarski izazov povezan je s trenutnim dijelom. Sadržaj ovisi o složenosti izazova, što znači da nemaju svi izazovi iste upute odnosno strukturu. U nekim je izazovima važno doći do konačnog proizvoda s određenim količinama sastojaka, dok je kod drugih važniji postupak. Izazovi su osmišljeni tako da se nadovezuju na tvoje novostečeno znanje. Zapamti, sadržaj možeš obraditi više puta i to ti može biti pomoć za uspješno dovršavanje izazova.

Početak nije vezan za određeno vrijeme, možeš pregledavati sadržaj kad god poželiš i koliko god puta poželiš. Ako ne uspiješ odmah i u potpunosti obraditi sadržaj, možeš se zaustaviti kad god hoćeš i nastaviti sljedeći put kad bude više vremena.

Budući da je glavna značajka internetske akademije da s njom stječemo nova znanja, pripremili smo karticu Q&A za svaki dio kupljenog sadržaja. Karticu možeš pronaći u korisničkom profilu ispod svakog dijela sa sadržajem. Tamo možeš postaviti svoje pitanje ili nekoliko pitanja, a mi ćemo se potruditi odgovoriti na njih što je prije moguće. Naš odgovor također možeš pronaći na kartici Q&A.

Ne, dostupan je samo sav internetski sadržaj sa svim pripadajućim poglavljima. Sadržaj je pripremljen tako da su dijelovi poredani određenim redom. Na sadržaj prethodnog dijela nastavlja se sadržaj sljedećeg dijela. Kao serija. :) 

Sastojke i pribor koji su ti potrebni za svaki dio možeš vidjeti izravno u svojem korisničkom profilu. Možeš ih pronaći na kartici „Pribor”. Uz sadržaj ćeš u svakom dijelu pronaći i BAM slastičarske izazove. Sastojci i dodaci razlikuju se ovisno o pojedinačnom dijelu i izazovu, pa svakako provjeri pribor prije početka svakog dijela tečaja. 

Da, internetski sadržaj BAM slastičarske akademije podijeljen je u različite dijelove, no svi su povezani s temom. U polju možeš pronaći različite dijelove u kojima možeš pregledavati kupljeni sadržaj.

Trajanje dijelova ovisi o temi kupljenog sadržaja. Neki su sadržaji kraći, dok su zahtjevniji sadržaji, naravno, dulji. Trajanje svakog poglavlja istaknuto je pored svakog poglavlja, u polju u kojem možeš pregledati sadržaj odabranog dijela. Klikom pojedinačnog poglavlja otvara se dodatni tekst u kojem je također zapisano trajanje.Želiš naš vrhunski recept?

Želim recept za čokoladni nabujak s voćem